Az iOS 10.2.1 vagy az iOS 10.3 alatt jobb az akkumulátor élettartama?

Ez az örök kérdés, mikor megjelenik egy új iOS verzió. Vajon az akksi gyorsabban fog merülni? A legtöbben ettől tartanak és valljuk be, volt erre példa már jó párszor. Az Apple azonban igyekszik az újabb szoftvereiben az akksi élettartamára is odafigyelni és ezt az utóbbi frissítések alkalmával tapasztaltuk is. Például a váratlanul kikapcsoló iPhone-ok esetében az iOS 10.2.1 frissítése hozott megoldást és most az iOS 10.3 kiadásakor is nagy reményekkel voltunk az akksi kérdésben is.

De vajon az iOS 10.2.1 vagy az iOS 10.3 alatt merülnek kevésbé a készülékeink? Vagy inkább az a kérdés, hogy az új APFS fájlrendszer, vagy a régi alatt adja meg magát jobban az akksi? Nyilván ez így ebben a formában nem mérhető, de érdekes elméleteket vethet fel…

Az akksi strapabíróságát egy egyszerű Geekbench akkumulátor tesztben vizsgálták, amelyben iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 és iPhone 6s készülékek mutatják be a telepített iOS 10.3 és iOS 10.2.1 szoftverek merülési képességét.

A videó előtt annyit azért elárulhatunk, hogy az iOS 10.3 apró visszalépést mutat az előző verzióhoz képest, de mondjuk ezen annyira nem lepődtünk meg. Ti igen?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük