Így is kezelhetnénk az iPhone ikonjait iOS 11 alatt

A leginkább kifogásolt tulajdonsága az iOS-nek, hogy az iPhone képernyőjét nem lehet szabadon, a saját ízlésünknek megfelelően terstreszabni,  éppen ezért fordulhatott meg sokak, köztük Matt Birchler fejében is a gondolat, hogy talán az iOS 11 majd ezen a téren is változásokat hoz.

Birchler korábban már bemutatta elképzelését az iOS 11-et futtató iPhone lezárt képernyő kinézetét illetően, most pedig a kezdőképernyő, többek között az ikonokat illető vágyálmát mutatja meg nekünk.

iOS 11-et futtató iPhone lezárt képernyő koncepció
Matt Birchler

 

Az új koncepciója legfontosabb eleme az ikonok szabad elhelyezése nem csak helyileg, hanem formailag is.

Birchler  erőteljesebb és használhatóbb widgeteket, több lehetőséget a felhasználói felület képességeinek kihasználására és nagyobb teljesítményű Sirit képzel még el.

Képek: BirchTree

A fenti koncepciót látva kicsit olyan érzésünk van, hogy ezek mind az Apple által amolyan elszalasztott lehetőségek, hiszen ezen funkciók nagy része jailbreak segítségével működnek. Nagyon bízunk benne, hogy az iOS 11 eddig nem tapasztalt , hasznos és szeretni való újdonságokkal érkezik.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..