Ezt látnotok kell: ilyennek képzelik az iPhone 8-at!

Pár nappal a Weibo-n megjelent iPhone 8 tervrajz és mérettáblázat után ismét napvilágra került egy elképzelés, amelyen szintén az Apple új készüléke és méretei láthatóak, ezúttal picit másképp, mint az előző elképzelés szerint.

Az ábra szerint az iPhone 8 137,54 mm magas és 67,54 mm széles lesz (vastagsága nem látható), míg a korábbi elképzelések 149 mm magas és 72,5 mm szélesnek mutatták. A KK által megosztott képek szerint az iPhone 8 kijelzője 5,768 colos lesz és valóban lefedi szinte a teljes előlapot, csupán 4 mm-es keretet hagyva.

A képeken jól látható, hogy a hangszórót a kijelzőbe ágyazták és lényegesen kisebb, mint elődein. A hátlapi kamera érdekesen került elhelyezésre, függőleges helyzetbe, a két kamera között a vakuval. Nem a legjobb elképzelés, bár Ben Bajarin szerint a két lencse szétválasztása segít a kibővített valóság és 3D funkciók élethűbbé tételét.
Az előlapi kamerát csak a tervrajzon láthatjuk, ahogyan egy fülhallgató bemenetet is, ez utóbbi elég kaotikusnak tűnik.

A Home gomb teljesen eltűnt, ahogy az eddigi majdnem összes iPhone 8 ábrázolásban, kíváncsiak vagyunk, vajon tényleg beépítésre kerül-e.

 

Nem csak ez az új iPhone 8 ábrázolás született…

Az új elképzelést megelőzően a Weibo-s tervrajz ihlette meg az iDrop News grafikusát, Benjamin Geskin-t, aki látványtervében lemodellezte, hogyan is nézhet ki a mérettáblázatnak és rajzoknak közel megfelelő iPhone 8:

A Techconfigurations elképzelése már közel sem ilyen tetszetős, ívelt kijelzt és 4 hangszórót képzelnek az iPhone 8-ba, amelynek front- és hátoldali kamerája is dual szenzoros lesz. A készüléket 5,5 colos AMOLED panellel, és továbbfejlesztett, a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóval képzelték el.

Az utolsó koncepció megvalósulása lehetetlen, ám az első kettő elképzelés valamelyikének örülnénk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..