Az iPhone 8 lesz az eddigi évek legnagyobb Apple okostelefon frissítése, de néhány várva-várt funkció kimaradhat?

Fotó: Ste Smith/Cult of Mac

Hiába vártuk, az iPhone 7 tavaly nagyjából semmi előre jósolt nagy újítást nem hozott. Ezt azzal indokolták, hogy az Apple a 10. évfordulós iPhone-ba tartogatja a nagy újításokat és a látványos külső változtatásokat. Az eddigi infók szerint valóban erről lesz szó, napi szinten jelennek meg jelentések az iPhone 8 kinézetével, funkcióival és tudásával kapcsolatban.

A Bloomberg legújabb iPhone 8-at érintő jelentésében felveti, hogy bár számos korábbi pletyka igaz lehet, a legkardinálisabb újítások azonban gyártási problémák miatt leegyszerűsödhetnek vagy egész egyszerűen kimaradhatnak.
Az Apple esetleg “enyhébb” ívekkel jelentkezik az erősen edge típusú készülék kinézete helyett és a Touch ID képernyőbe integrálása sem valószínű, hogy az eredeti tervek szerint alakul.

   “Az Apple … kísérletezett az iPhone ujjlenyomat-szkennerének az OLED képernyőbe történő integrálásával, ám ez olyan technikai kihívást jelent, amely miatt jelenleg nem tisztázott, hogy ez a funkció a végtermékbe bekerül-e. A Samsung is megpróbálta ezt a megközelítést alkalmazni az S8-ban, de végül egy szabványos ujjlenyomat-olvasót telepített a telefon hátuljára a már említett kihívások miatt.” -írja a forrás.

A Bloomberg a következő, eddig hallott pletykákat erősíti meg:

 • Valóban három iPhone modell érkezik, kettő a legutóbbiak (iPhone 7 és 7 Plus) frissítése LCD kijelzővel és minimális hardveres updatevel, valamint egy teljesen újragondolt készülék (ez lesz az iPhone 8)
 • Kevésbé ívelt kivitel
 • OLED kijelző az iPhone 8-ban
 • A hátlapon fejlettebb kétkamerás rendszer, függőleges kivitelben
 • Kétkamerás előlapi rendszer
 • A11-es processzor

1 comment

 1. Bene

  Szerintem nem lesz Iphone 7s és 7s Plusz, mert az Apple nem véletlenül rendelt a samsungtól 160 millió darab OLED panelt
  Kicsit durva lenne e-mellett még 100 millió vagy több LCD panellel rendelkező telefontpiacra dobni….Meg az eddig “szabályok is felborultak”, mivel 7-nél kellett volna NAGY változásnak történie ,de szinte semmi extra.
  De mindenre fény derül nagy valószínűséggel szeptemberbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.