Játékos kihívással ünnepli a Föld napját az Apple

A megszerezhető tematikus matricák egyike

A Föld napjáról sokunknak egyből az iskolai egész napos programok, vetélkedők jutnak eszünkbe, pedig ez ettől kicsit komolyabb lélegzetvételű esemény. Az Apple is tisztában van ezzel, de ők is benne vannak a játékban és kihívást állított elénk azzal a nem titkolt céllal, hogy egy kis időt, pontosabban minimum fél órát töltsünk a szabadban. Ha teljesítjük a feladatot, tematikus iMessage matricákat és Tevékenység Eredményt lehet szerezni.
Az Apple Watch appban megjelenő kihívás hivatalos szövege így szól:

Föld napi kihívás
Április 22-én menjen ki a szabadba, ünnepelje a Föld napját és megkaphatja ezt a díjat. Gyalogoljon, fusson, biciklizzen, kerekesszékezzen vagy ússzon legalább 30 percet az Edzéssel vagy más gyártók olyan alkalmazásával, amely az edzéseket bejegyzi az Egyészségbe. Az Üzenetekben használható matricákat is fog kapni.

A megszerezhető tematikus matricák

Az Apple tényleg komolyan veszi ezt a napot, így idén is április 20-tól április 22-ig zöld pólóra váltottak az Apple dolgozói és az Apple logó egy része is kizöldült.

Egy kis emlékeztető:

A Föld napja egy cselekvő ünnep, amelynek célja a tájékozódás, tudásunk elmélyítése a környezeti és éghajlati kérdésekről, hogy tisztában legyünk a Földet fenyegető veszélyekkel, ezáltal hatékonyan tudjunk fellépni a környezetünk védelmében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.