Ez az iOS Control Center bug totál lefagyasztja iPhone-od

Valószínűleg az AmiciApple olasz oldal által jelzett bug nem túl sűrűn fordul elő, mivel egy időben három ujjad is szükséges a hiba előidézéshez, mégis jó tudni róla, hogy létezik. Annál is inkább, mert a visszajelzések szerint a legújabb iOS 10.3.2 béták is tartalmazzák.

A Control Center “hibájának” előidézésével azért sem találkozhattunk eddig, mert elég szokatlan tevékenységet igényel: nyisd meg a Vezérlőközpontot és egyidejűleg válassz egyet az alsó ikonok közül a zseblámpa kivételével (ébresztőóra, számológép vagy fényképezőgép), valamint kopp a Night Shift és az AirDrop lehetőségekre. Mivel ehhez egyszerre három ujjad is kell és pontosan egy időben kell megérintened őket, ezért szinte nulla az esélye, hogy a mindennapi gyakorlatban előfordul. Eredményeképpen a készülék egyszerűen lefagy, egy szimpla újraindítással azonban orvosolható.

A folyamatot videón is megtekinthetitek:

Annak ellenére, hogy ez nem egy gyakran előforduló hiba és tisztában vagyunk vele, hogy az Apple hibajavítási listáján nem az elsők között szerepel, azért jó tudni róla.

2 comments

  1. After looking into a handful of the blog articles on your site,
    I truly appreciate your way of writing a blog. I saved it to
    my bookmark website list and will be checking
    back in the near future. Take a look at my website as well
    and let me know what you think.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.