Erősebb hangzás és ingyenes AirPods az iPhone 8 mellé?

iPhone 8 koncepció
YouTube/DailyTekk

Végre olyan hírek, amelyek megvalósulásához nem teljes dizájnbeli átalakítások szükségesek, éppen ezért sokkal hihetőbbek, ellenben például a hátlapra kerülő Touch ID (rém)történetével.

A JPMorgan elemzői szerint az iPhone 8 fejlettebb sztereó hangzást kap és ingyenes alaptartozéka lesz az AirPods.

Ugyebár az iPhone 7 kapott elsőként sztereó hangzást, amelyről megoszlottak a vélemények. Egyesek szerint jól szól, de semmi forradalmi, mások szerin brutál és nagyon elégedettek vele. A hangszóró duplázott, ez marad az iPhone 8-ban is, csak sokkal brutálisabb lesz, bár a JPMorgan nem részletezte, milyen akusztikus javításokat fognak végrehajtani az Apple-nél.
A jelentés szerint továbbá a jelenleg külön, 59 990 forintért kapható AirPods ingyenes alaptartozékként jelenik majd meg az iPhone 8 dobozban. Jó, ez utóbbi hír belátjuk kissé mese habbal, de hátha megenyhül az Apple szíve. Annál is inkább, mert több jelentés szerint már az iPhone 8 alapmodell is elég drága lesz ahhoz, hogy el tudja engedni a vállalat az AirPods külön értékesítéséből származó haszonkulcsot.

A JPMorgan által várt egyéb iPhone 8 jellemzők a rozsdamentes acél és üveg design, a gyorsabb A11-es processzor, nagyobb akkumulátor, vezeték nélküli töltés és egy 3D érzékelő modul az arcfelismeréshez.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük