Érkeznek az Apple világító okoskábelei

Fotó: Luxurious Covers

Habár már ilyen-olyan világító kiegészítők kaphatók az Apple készülékekhez, ezek ugyebár nem eredetiek, így nem is igen megbízhatóak. Mivel azonban elég népszerűek, az Apple pedig szeret minket (vagy inkább azt szeretnék, hogy ezeket a kábeleket náluk vennénk meg), így előálltak a világító kábelek egyfajta szabadalmával. A jelenleg is kapható világító kábelek csupán világítanak, az Apple elgondolása ettől jóval több lesz.
A szabadalom igen egyszerű: a kábelvégben egy vagy több beépített fényforrás van és ha áramot kap, világít.

Ennek nem csak esztétikai szerepe van és nem csak abban segít, hogy könnyedén megtaláljuk a sötétben a végén csüngő telefonunkkal együtt, hanem információt is ad többek között a készülék töltöttségi állapotáról és az adatátvitellel kapcsolatban. Ezt különböző színekkel, szekvenciális fényekkel vagy színes impulzusokkal teszi majd.

Az árról és a megjelenési időről egyelőre semmilyen infóink nincsenek, azt azonban csiripelik a madarak, hogy az új LED-es megoldás érinti az összes kábelt, tehát a DisplayPort , a HDMI, a Lightning, az USB Type-C és a Thunderbolt kábeleket is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük