Nyáron mutatkozik be a 10,5 colos iPad és az érintőképernyős Siri okoshangszóró is?

Hamarosan WWDC. A június 5-9. között, San Jose-ban megrendezett nagyszabású esemény egyik leginkább várt bemutatója az iOS 11 lesz, de Ming-Chi Kuo legfrissebb jelentése szerint nem csak erre az érdekes újdonságra számíthatunk.

A KGI Securities elemzője “WWDC 2017 fénypontjai” című jelentésében felvázolja a jövő hónapban zajló eseménnyel kapcsolatos várakozásait. Kuo szerint az iOS, a macOS, a watchOS és a tvOS következő változatainak bemutatója mellett több hardveres bejelentést is láthatunk majd.

Ezek közül az általa egyik leginkább várt a 10,5 hüvelykes iPad Pro debütálása lesz, amelyre Kuo szerint több mint 70 százalékos esély van. A korábbi pletykákkal összhangban úgy véli, hogy a 10,5 hüvelykes iPad Pro hasonló lesz a jelenlegi 9,7 hüvelykes modellel, de a szűkebbre szabott előlapnak köszönhetően nagyobb kijelzőt kapunk. Az értékesítés megkezdése a második negyedév végén várható.

A 9,7 hüvelykes iPad

Kuo emellett több mint 50 százalékos esélyt lát a Siri képernyővel ellátott, intelligens hangszórójának leleplezésére is.
Az elemző elképzelései szerint a hangszóró érintőképernyős kijelzőt kap majd, éppen úgy, mint az Amazon Echo termékcsaládjának új tagja.

Echo Show

A bemutatókat a McEnery Convention Center-ben tartják, amely csak pár percre van a vállalat új cupertinói központjától.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.