A WWDC-n ezekre nem számítottunk, de jöhetnek!

A Bloomberg jelentése szerint az Apple a 3 hét múlva megrendezésre kerülő WWDC-n bemutatja a frissített notebook termékcsaládjának legújabb tagjait is. Várhatóan frissítik a MacBook és a MacBook Pro-t, de a Bloomberg értesülései szerint az Apple fontolgatja a MacBook Air update-et is.

Tavaly októberben a MacBook Pro modellek karcsúbbak és könnyebbek lettek, ezen kívül kaptak egy kijelző frissítést is, ám idén állítólag érkeznek modellek a gyorsabb Kaby Lake processzorral is.

A legutóbb 2016 áprilisában frissített MacBook valószínűleg szintén a Kaby Lake családból származó frissített procit kap.
Habár eddig pletykálták a MacBook Air vonal megszüntetését is, a Bloomberg szerint továbbra is a palettán maradnak és szintén frissített processzort kapnak, áruk azonban továbbra is a 12 colos MacBook gépek alatt lesz, így minden bizonnyal szép eladásokra lehet számítani.

Az eddigi értesüléseink szerint a június 5-9. között, San Jose-ban megrendezésre kerülő nagyszabású Apple eseményen az iOS 11 mellett bemutatják az új Siri hangszórót és a 10,5 hüvelykes iPad Pro-t is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.