Ilyen lesz az iPhone 8: nyilvánosságra került a végső dizájn?

Az utóbbi hetek másról sem szólnak, csak az iPhone 8-ról. Érthető, hiszen lényegében az Apple 2014-es nagyobb kijelzőre vonatkozó bejelentése óta várunk erre a készülékre. Az iPhone 6 és 6 Plus készülékekkel ugyan megkaptuk a hőn áhított méretesebb megjelenítőket, de így három évvel később lényegében ugyanazt a dizájnt hordozzák az iPhone-ok, így égetően nagy szükségét érezzük egy külső frissítésnek is.

iPhone 6

Az iPhone 7 megjelenése előtt hatalmas vágyakkal és elképzelésekkel teli koncepciók születtek, ám a tavalyi modell nem sok külső újítást hozott, mindenki legnagyobb csalódottságára. Hiába a fejlett belső, a lassan unalmas dizájn (is) az értékesítés csökkenését eredményezte. Éppen ezért az idei, 10. évfordulós iPhone-nak ütősnek kell lennie. És ezt is ígérik.
Hátul elhelyezkedő Touch ID, vezeték nélküli töltés, hátoldali függőleges, dual kamera, csak hogy párat említsünk az eddig híresztelt újítások közül.
A rengeteg pletyka rengeteg koncepciót is eredményezett, amelyek közül legutóbb @Gearlndia és @OnLeaks közös munkáját kiáltották ki a legjobbnak.

iPhone 8 render/@OnLeaks

A koncepciók mellett már dummy is megjelent, legutóbb Benjamin Geskin Twitter oldalán, de ez még erősen a 10 tesztelt prototípus egyikének tűnt.

A legfrissebb hírekben azonban szerepel egy olyan iPhone 8 mockup, amelyet számos felület is a készülék végső dizájnjának kiáltott ki. A BGR által megosztott fotókon jól látszik a függőleges kettős hátoldali kamera és a 3,5mm-es jack csatlakozó nem került vissza.

Hogy a fotókon valóban a végső iPhone 8 dizájn látható-e, durván 4 hónap múlva kiderül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük