Íme a nagy iPad összehasonlítás: videókon az új 10,5 colos iPad Pro szemben a 9,7 colos modellel

A WWDC-n bemutatásra kerültek az új iPadek is, köztük egy teljesen új méret. A 10,5 colos modell se nem nagy, se nem kicsi, éppen jó, ezért is számítanak akkora dömpingre a vásárlás terén.


Számos újdonságot kaptak az iPad Pro-k, de persze leginkább az iOS 11 segítségével kapnak szárnyra. A JBTech videója nem csak ezeket az új funkciókat mutatja be a készüléken, de összehasonlítja a korábbi 9,7 hüvelykes modellel is.

A külsőt érintő legtöbbet kiemelt pozitívum, hogy a keret csökkent, a kijelző nőtt, de az Apple-nek sikerült megtartani az új modellben nagyjából ugyanazt a méretet és vékonyságot, amit a 9,7 colos iPadnél megszokhattunk.
Az új Retina kijelző pazar, 2224 x 1668 pixel felbontású, az Apple Pencil használata pedig minden eddiginél gördülékenyebben megy.


A készüléket A10X Fusion chip hajtja 64 bites architektúrával és 64, 256 és 512 GB tárhellyel kapható. A sebességet is összemérték, íme az eredmény:

Habár kétségkívül kiválóra sikerült az új iPad, mi is azt javasoljuk, hogy ha nem érzed egetverő szükségét, tartsd meg a 9,7 colos iPad Prodat, hiszen az még mindig egy szuper kis készülék, ha viszont még nincs iPaded, mindenképp a 10,5 colos modellt válaszd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük