Önállósul és új külsőt kap az Apple Watch?

Apple

A korábbi információinkkal ellentétben John Gruber (Daring Fireball) szerint az Apple Watch még az idén megjelenő, harmadik generációja teljesen új külsőt kap. Ezt még a Series 2 elindítása előtt Ming-Chi Kuo is így gondolta, akkor úgy fogalmazott, hogy a harmadik generációs óra fogja tartalmazni az első külső áttervezést.

Fotó: Apple

Gruber értesüléseivel szemben a legtöbben még mindig úgy gondolják, hogy csupán az akksit turbózzák fel és egyéb, kisebb fejlesztéseket kap az óra. Abban azonban nagyjából már mindenki egyetért. hogy az Apple Watch harmadik kiadása még az idén érkezik.

A külsőségek mellett egy másik hírt is kaptunk, mely szerint az Apple Watch harmadik generációja függetlenedik az iPhonetól mobil adatchip segítségével. Az LTE chippel önálló mobilhálózat kaphat az óra, így üzenet küldésre és iPhone nélküli internet csatlakozásra is képesek lehetnek.

Gruber híresztelései elég nagy port kavartak, úgyhogy blogjában szépített és frissített, mely szerint az elhangzottak nem nyertek megerősítést és egy madárka csicseregte azokat, tehát felelősséget nem vállal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük