Mindhárom új iPhone modell 3 féle színben érkezik

Megmutattuk azokat a kiszivárgott fotókat, melyek szerint az iPhone 8 réz(arany) színben is elérhető lesz a fekete és az ezüst mellett.

Azóta egyik kedvenc elemzőnk, a jól spekuláló Ming-Chi Kuo is nyilatkozott a szín-ügyben és kijelentette: mindhárom idei modell, tehát az iPhone 7s, a 7s Plus és az iPhone 8 is fekete, ezüst és arany színekben érkeznek. Kuo jelentésében annak ellenére az arany szín szerepel, hogy korábbi iPhone 8 hírekben réz színről beszélnek, de az is elképzelhető, hogy a réz, a rézarany és az arany egy kalap alá lett vonva.

Kuo azt is említette, hogy az Apple mind a három iPhone modellt szeptemberben jelenti be és ugyanazon a napon indítja őket a piacra. Az OLED iPhone 8 azonban valószínűleg hamar hiánycikké válik, mivel az idei év harmadik negyedévére csak 2-4 millió darabbal készülnek el.

“Nem gondoljuk, hogy az OLED iPhone gyártása jelentősen megugrik a negyedik negyedév előtt. Így az erős kereslet miatt a szűkös kínálat az első negyedévig tarthat, ám utána javuló tendenciát fog mutatni.” – áll a KGI Securities elemzőjének jelentésében.

Minél közelebb kerülünk a szeptemberi keynotehoz, annál több hírrel és felvetéssel találkozunk az új modellek kapcsán, így egyik hírt sem érdemes készpénznek venni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük