Közös videóban az iPhone 7s Plus és az iPhone 8

Fotó: YouTube

Már csak alig egy hónap és végre megismerhetjük az idei év kétségtelen slágertermékét, az iPhone 8-at. A 10. évfordulós Apple mobil mellé a vállalat kiadja a tavalyi évben megjelent iPhoneok frissítéseit, az iPhone 7s és 7s Plus készülékeket is.

Utóbbiakról nem sok információnk van, a napokban azonban olyan fotók jelentek meg, amelyek állítólag az iPhone 7s Plus dummyját ábrázolják.

A fotók hozták az elvártakat, tehát méretben teljesen, kinézetre lényegében megegyezik a korábbi iPhone 7 Plus modellel, ám az üveg hátlap és a fém keret új. Míg előbbi a vezeték nélküli töltés technológiájának megjelenését vetíti elő, addig utóbbit nem tudjuk hova tenni.

Mivel sokat nem lehet még hallani az “s” modellekkel kapcsolatban, ajánljuk nektek is Danny Winget YouTube-on megosztott videóját, amelyen megvizsgálja és összehasonlítja a feltételezett iPhone 7s Plus és az iPhone 8 dummy modelljeit.

A videón bemutatásra kerülnek az idénre pletykált színválasztékok, valamint jól láthatóak az alapvető hasonlóságok (üveg hátlap a vezeték nélküli töltéshez) és a különbségek is (kamera elhelyezkedése, dizájn, stb.).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük