Vastagabb kialakítást kapnak az iPhone 7s és 7s Plus készülékek?

A 2017-es iPhoneok pletykált színválasztéka
Fotó: 9to5Mac

Már az iPhone 7 megjelenése előtt is beszéltek a vezeték nélküli töltésről, de mivel akkor nem jelent meg, az elemzők szentül meg van győződve arról, hogy idén biztosan érkezik. Egyesek szerint csak az OLED iPhone 8 kapja meg, míg mások szerint mindhárom idei modellben megjelenik az új funkció.

A vezeték nélküli töltéshez üveg hátlap dukál, ami miatt a legfrissebb pletykák szerint az iPhone 7s és 7s Plus készülékek 0,1 mm-rel vastagabbak lesznek, mint elődeik, az iPhone 7s vastagsága így 7,21 milliméter lehet. Ha összehasonlítjuk az iPhone 7 és 7s készülékeket, a szélességben és magasságban is fedezhetünk majd fel különbségeket, előbbi esetében 67,14 mm-ről 67,27 mm-re, utóbbinál 138,31 mm-ről 138,44 mm-re változásról beszélhetünk.

Ez azért nem akkora, mint anno az iPhone 6 (138,1 x 67,0 x 6,9 mm) és 6s (138,3 x 67,1 x 7,1 mm) között volt.

A hírt közlő lap szerint azonban van, ami kisebb lesz, mégpedig a kamera kiálló része, az a bizonyos kamera “púp”. A lencse a hírek szerint a vastagabb ház miatt 1,08 mm helyett csak 0,71 milliméterre fog kiállni.

Az új Apple iPhoneok szeptemberben mutatkoznak be, egyesek szerint háromféle színválasztékban, melyben egy teljesen új árnyalat, a “Blush Gold” is helyet kap. A hírek szerint a vezeték nélküli töltéshez szükséges tartozékok külön kaphatóak majd. A pletykák arról is szólnak, hogy az iPhoneok mellett az Apple Watch 3 is bemutatkozik, mely legnagyobb újdonságaként az LTE képességet tudja majd felmutatni.

Forrás: Giga Apple

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük