Garantált az ARKit sikere! Újabb videók érkeztek, ezentúl virtuális háziállatokról, étel rendelésről és zombikról

Fotó: YouTube.com/Alper Guler

Az ARKit már a WWDC-s bemutatását követően hatalmas siker lett, kétségkívül ez az iOS 11 egyik leginkább várt újdonsága. A visszajelzések alapján nem csak a felhasználók, de a felhasználók kedvenc területe is lett, hiszen az Apple saját kiterjesztett valóság platformjával valósághűbb, páratlan élményeket tudnak iOS készülékeinkre alkotni.

Az alkotási kedvük töretlen, sorra ontják magukból a demó videókat.

Újabb próbálkozások is érkeztek, íme a legjobbak:

Az első videóban az étel rendelés jövőjét vázolják fel, az éttermek az új platformmal 3D-ben tudják megmutatni vendégeiknek, mire számíthatnak.

Az alkotó kedvű művészlelkeknek is lesz miből válogatni, Fabin Rasheed fejlesztő MakerStudio appjában egy iPad Pro és egy Apple Pencil segítségével mutatja meg, hogyan tudnak a felhasználók szobrászkodni és festeni, 3D-ben.

A játékos kedvűeknek kedvence lehet az ARZombi nevű játék, amely az ARKit-nek köszönhetően igazán valósághű képet ad, mikor a zombik “betörnek a játékos nappalijába”.

Egyelőre még csak a Kickstarteren található meg, de ha minden igaz, érkezik egy Tamagotchi stílusú kisállat nevelő alkalmazás is.

Alig várjuk, hogy az iOS 11 megjelenjen, biztosan az ARKit appokat csekkoljuk elsőként az App Store-ban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük