Az Apple már nem írja alá az iOS 10.3.3 és az iOS 11 verziókat!

Mikor kijön egy teljesen új szoftver, a negatívumokat tapasztaló felhasználók számára megnyugvást és biztonságot jelent, hogy nem tetszésük esetén van lehetőségük az előző verzióra vissza tenni készüléküket. Pár napja megmutattuk, hogyan lehet iOS 10.3.3-ra visszatérni az iOS 11 verzióból, azonban aki eddig nem tette meg, már nem is tudja, ugyanis az Apple már nem írja alá az iOS 10.3.3-ra és az iOS 11 verziókat. Tehát aki jelenleg iOS 10.3.3 vagy iOS 11 verziókat használ, legyen elővigyázatos, mert a legfrissebb verzió telepítése esetén már nem lesz lehetősége ezekre visszamenni.

A múlt hónapban debütált iOS 11 számos új funkciót és fejlesztést hozott, mint a teljesen új Vezérlőközpont vagy a frissített Értesítési központ.

Fotó: iMore

Az iOS 11-el kapcsolatban számos panasz érkezett, a kiadását követő 8. napon az Apple hiba- és teljesítmény javítással elérhetővé tette az iOS 11.0.1-et, majd most a héten az iOS 11.0.2-t is. A legújabb frissítés elsősorban az iPhone 8 és 8 Plus készülékek esetén tapasztalt rossz hangminőség javítására irányult.

Aki iOS 11.0.2-t használ, értelemszerűen még visszateheti az iOS 11.0.1-et, de ennek nem sok értelme van, hiszen az új verzió az előző során kimaradt, vagy frissen felfedezett hibajavításokat is tartalmazza. A jelenleg bétaként tesztelt iOS 11.1-es verziót az Apple egyesek szerint még ebben a hónapban elérhetővé teszi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük