Elérhető az iTunes 12.6.3 beépített App Store-al

Az Apple egy csendes frissítés keretében kiadta az iTunes 12.6.3 verzióját beépített App Store-al, tehát ezentúl alkalmazásokat, csengőhangokat az iTunes asztali szoftveréből újra le tudsz tölteni.

Az Apple az iTunes 12.7 verziót szeptemberben adta ki, de már az iOS App Store nélkül. A vállalat elmondása szerint a döntés hátterében az állt, hogy az új verziót kizárólag a zenére, filmekre, tévéműsorokra, podcastokra és hangoskönyvekre összpontosítják.

Az Apple ezt az iTunes verziót azért tette újra elérhetővé, mert állításuk szerint “bizonyos üzleti partnereknek még mindig szüksége lesz iTunes-ra az alkalmazások telepítéséhez”, de alapvetően mindenki számára elérhető a frissített verzió.

Ha már telepítette az iTunes legújabb, 12.7-es verzióját, akkor töltsd le a 12.6.3-as verziót Mac-re vagy PC-re (32 vagy 64 bit) és futtasd a telepítőt. A legtöbb felhaználónak a telepítés után újra be kelle lépnie az iTunes könyvtárba.

A telepítést követően nem fogja megkérdezni a rendszer, hogy letöltse-e az iTunes új verzióját.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..