Nem vártunk mást: jóval drágább lesz az iPhone X kijelzőcseréje is

Fotó: Apple

Néhány platformon meglepő hangvétellel írták meg, hogy mennyivel drágább lesz az iPhone X kijelzőjének cseréje. Ezen azonban meg sem kellene lepődünk, hiszen az OLED kijelző eleve drágább mulatság, ráadásul a széltől-szélig méret sem sejtet alacsony árat.

Az Apple a napokban nyilvánosságra hozta a nem garanciális javítások listáját:

A nem garanciás iPhone X kijelzőcserét az USA-ban 279 dollár (közel 75 ezer forint), bármilyen más javítást 549 dollár (146 ezer forint) fejében végeznek el. Az árak természetesen változóak, Ausztráliában a kijelzőcsere már 86 ezer forintnak megfelelő összeg, Angliában ez már a 100 ezer forintnak megfelelő fontot is elérheti, hazánkban 100-120 ezerre kell számítani a kijelzőcserére.

Fotó: Apple

Egy jó tok és fólia beszerzése fokozottan ajánlott. Habár itthon nem elérhető az AppleCare+ biztosítás, külföldön vásárolt iPhone mellé viszont érdemes kérni. Hazai szolgáltatóknál is létezik biztosítás, mindenképpen érdemes valamilyet kötni új készülékünkre.

 

 

1 comment

  1. Pingback: A legnagyobbak véleménye és bemutató videók az iPhone X-ről – My Blog

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..