A 2018-as iPhone-okról: sokkal összetettebb fémvázat kapnak?

Fotó: Apple

Bár még sokan meg sem kapták iPhone X készüléküket, Ming-Chi Kuo már a 2018-as iPhone-okról pletykál. Kuo úgy gondolja, hogy a jövő évi Apple okostelefon modellek sokkal összetettebb fémvázas kialakítást és butkolatot kapnak az adatátvitel minőségének javítása érdekében.

“Úgy gondoljuk, hogy a 2018-as iPhone modellek fém keretei több részből fognak állni (az iPhone X-é 4 részből tevődik össze) az adatátvitel minőségének javítása érdekében.” jelentette Kuo. “Szerintünk az Apple-nek több fém keret és burkolat összeszerelési kapacitásra, valamint új beszállítókra lesz szüksége a bonyolultabb fémváz- és házszerkezet miatt.” tette hozzá.

A KGI Securities megbízhatónak bizonyult elemzője már azt is tudni véli, hogy a Catcher Technology és a Casetek burkolatgyártó vállalatok is megbízást nyertek a jövő évi iPhone házakra vonatkozóan. A megrendelés állítólag két, rozsdamentes fémvázas modellre is kiterjed, amelyek egyike valószínűleg az iPhone X Plus lehet.

A jövő iPhone-jaira vonatkozó korábbi Kuo jelentés szerint az új iPhone-ok mindegyikére kiterjeszti az Apple az arcazonosító rendszerét.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..