A leginnovatívabb és legjobb teljesítményű okostelefon kijelzőjének címét kapta meg az iPhone X!

Fotó: Apple

Az Apple is el volt ájulva saját teljesítményétől, dehát mindenki számára a saját gyermeke a legszebb és a legügyesebb. Ám az iPhone X-el nem csak “otthon”, hanem máshol is elégedettek. A független teszteket végző DisplayMate szerint az iPhone X kijelzője a leginnovatívabb és legjobb teljesítményű, amit valaha is teszteltek.

A DisplayMate szerint az Apple lenyűgöző okostelefon kijelzőt adott ki, egyaránt kiválónak találta a kijelző teljesítményét, betekintési szögét, pontosságát, fényerejét, színhelyességét és energiagazdálkodását. Külön elismerést érdemel a szemükben, hogy minden iPhone X-et egyedileg kalibrálnak a minél pontosabb színvisszaadás érdekében. A sokat kritizált “notch” (a kijelző tetején, az érzékelőket tartalmazó fekete színű rész) a tesztelő szerint nem is igazi probléma, könnyen megszokható, pláne, hogy a képernyő csupán 2 százalékát foglalja el.

Fotó: Forbes/David Phelan

A listájuk eddigi vezetője a Samsung Galaxy S8 megjelenítője volt, ha a gyártót nézzük, az Apple sikere valójában a Samsung-é (ők gyártják az iPhone X kijelzőjét), tehát lényegében nem történt trónfosztás. Egyesek szerint…
A DisplayMate gratulált is a Samsung-nak az iPhone X kijelzőjéért, de felhívják a figyelmet, hogy az iPhone X-et a legjobb okostelefon-kijelzővé valójában az Apple Precision Display Calibration eljárása teszi, amellyel a kijelző pontos, nagyteljesítményű és gyönyörűvé vált. Tehát igenis történt trónfosztás.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..