Habár nem sok mindenkit érdekel, de idén már nem lesz HomePod

Az Apple okoshangszórója méltánytalanul kevés figyelmet kap, pedig remek hangélményt biztosít. Legalábbis ezt állítják róla. A dizájnt nem tolták túl, a várakozásokkal ellentétben nem kapott nagy érintőkijelzőt, helyette egy kisebb érintőpanellel vezérelhetjük, amely a készülék tetején foglal helyet. Igaz, Siri segítségével hangvezérlésre is képes, tehát nyomkodni nem is igen szükséges.

Már az eleve meglepő volt, hogy csak hónapokkal a bemutatást követően ígérték a startot, de a legújabb sajtóközleményük egyenesen lehangoló: az Apple tájékoztatása szerint

“Már alig várjuk, hogy a felhasználók megtapasztalhassák a HomePod-ot, az Apple áttörő, vezeték nélküli otthoni okoshangszóróját, de még szükségünk van egy kis időre.”

Tehát a megjelenés tovább csúszik, így már 2018-ra. Pontos dátumot persze nem tudunk, valamikor év elején, még tavasz előtt, tehát ez lehet január, de április is. A késés okáról sem tájékoztatták a nagyérdeműt.

A HomePod 350 dolláros áron lesz megvásárolható és persze mi, magyarok nem tehetjük rá azonnal a kezünket, hiszen első körben Ausztráliába, az Egyesült Királyságba és az Egyesült Államokba érkezik.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük