Az Apple marketingvezetője szerint az iPad Pro helyettesíthet egy Mac-et!

Fotó: MacRumors

Érdekes kijelentést tett az Apple marketingvezetője. Phil Schiller szerint az iPad Pro nem csak egy “egyszerű” PC-t, de akár a Mac-et is helyettesíteni képes.
Schiller úgy fogalmazott, hogy a Mac eszközök tökéletes kiegészítője az új iPad Pro és végtére is csak a felhasználótól függ, hogy kiegészíti vagy fel is cseréli a Mac eszközét az új Apple tablettel.

“Valójában mindkét szerepet képes betölteni és ez csakis a felhasználótól függ. Néhányak számára helyettesítheti a számítógépet. Nem mintha valaki ezért kidobná a gépét, az emberek nem igazán tesznek ilyet.” – nyilatkozta Schiller a T3-nak adott interjújában.
“Az iPad Pro az emberek elsőszámú számítástechnikai eszközévé válik. A felhasználóktól azt halljuk, hogy ‘Számítógépet használok az asztalomnál’, vagy ‘Notebookot használok az asztalomnál’, de ‘Utazni csakis iPad Pro-val utazom’. … Ezeknek a felhasználóknak az iPad vált az elsődleges eszközévé, de nem gondolják, hogy ez az eszköz vetekszik a korábbi számítógépeikkel. Ez csupán az a számítógép, amivel a legtöbb időt töltik.” – tette hozzá Schiller.

Fotó: Apple

Természetesen Schiller nem naiv és tisztában van azzal, hogy sokak csak egy-egy bizonyos dologra használják iPadjüket, olyan helyzetekben, amelyeknél egy tablet sokkal jobb élmény nyújt, mint például az olvasás, vagy filmnézés.

“Nem akarjuk megmondani a felhasználóknak, hogy mire használják az iPad-et.”

Az új iPad reklám egyébként ellentmond Schiller a tablet számítógépként való említésével, mivel éppen a videó végén utalnak arra, hogy az iPad Pro nem is egy számítógép.

Az interjúban egyébként szó volt még az  iPhone X, az iMac Pro, a HomePod és az AirPods-ról is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..