Ming-Chi Kuo elvárásai az Apple-től 2018-ra

A KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo általában helyes előrejelzésekkel szolgál Apple fronton, ezért kiemelt figyelmet fordítunk jelentéseire. Így év végén kimondottan érdeklődünk mi is a jövő évi újdonságokat illetően, jó néhány elgondolásról már beszámoltunk és most újra egy Kuo előrejelzéssel jövünk.

Szerinte ugyanis 2018-ban az Airpods frissített változata is kiadásra kerül. Kuo úgy véli, hogy a második generációs AirPods egyik belső változtatása, hogy “kisebb kvarc komponenst” fog tartalmazni, de külsőt érintő módosításokkal kapcsolatban nem nyilatkozott. Elárulta, hogy várnak egy új indukciós töltőtokot is, amely kompatibilis lesz az AirPower vezeték nélküli töltővel.

Fotó: MacRumors

A karácsonyi roham miatt a beszállítók jelenleg túlterheltek és nem képesek kielégíteni a megnövekedett keresletet. Ám a KGI Securities a népszerű új Apple fülhallgatókból 100%-os növekedést, 26-28 millió leszállított darabot jósol 2018-ra. Az új AirPodsokat továbbra is a tajvani Inventec állítja össze a Unitech, a Compeq, a TXC és a HLJ által beszállított egyedi alkatrészekből.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük