Kikapcsolható lesz majd az iPhoneok lassítása

Fotó: iClarified

Az ABC News-nak adott interjújában Tim Cook bejelentette, hogy egy jövőbeni iOS frissítés (ez nagy valószínűséggel az iOS 11.3 lesz) megoldja majd a lassuló iPhone-ok problémáját. A szoftverfrissítés lehetőséget nyújt majd a felhasználók számára az akkumulátor állapotának megőrzésére.

“Először egy olyan fejlesztői bétát adunk ki a következő hónapban, amellyel a felhasználók számára biztosítjuk az akkumulátorok átláthatóságát. Nagyon, nagyon átláthatóak lesznek. Ezt eddig még nem alkalmaztuk, de átgondoltuk ezt az egészet és megtanultunk belőle mindent, amit meg lehetett tanulnunk.
A teljesítmény a váratlan kikapcsolások elkerülése végett csökkentve lesz, de ha akarják, a felhasználók ki tudják majd kapcsolni. Ezt azonban nem javasoljuk, hiszen a felhasználók számára nagyon fontosak az iPhonjaik és sosem tudják előre eldönteni, mikor lesz fontos dolguk vele. Minden döntésünket a felhasználóink szolgálatában hozzuk meg.”

Március környékén tehát várhatunk majd egy frissítést, amelyben a telefonlassító funkciókat ki tudjuk majd kapcsolni. Ezzel ugyan a készülékünk sebessége javul, azonban rontjuk az akkumulátor teljesítményét.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük