Okosszemüvegen dolgozik a Samsung?

A Google Glass egy korábbi prototípusa
Fotó: AP

Gőzerővel készül a Samsung az MWC-re, hiszen itt mutatják be először Galaxy S szériájuk legújabb tagjait. Ám nagyon úgy tűnik, hogy a vállalat egy egészen más terület felé is kacsintgat, ugyanis levédetett egy olyan logót, amelyet eddig semmilyen más termékénél nem láttunk, de még csak hasonlót sem.

A levédetést felfedező SamMobile szerint mivel a logó leginkább egy szemre/szemüveglencsére hasonlít, a dél-koreai vállalat nagy valószínűséggel az okosszemüvegek piacán fog próbálkozni. De mindezek persze csak feltételezések.

Fotó: SamMobile

Nagyon kíváncsian várjuk, melyik gyártó rukkol elő elsőként egy használható okos optikai darabbal, hiszen a korábbi próbálkozások rendre kudarcba fulladtak. Ott volt például a Google okosszemüvege, amely nem hozta az elvártakat.

Az okosszemüvegek piacán jelenleg a legtöbbet emlegetett gyártó az Apple, akinek talán 2020-ban érkezik a fejlesztése, de a napokban nyilvánosságra került az Intel ezen piacon folytatott tevékenysége is, amelynek első, kísérleti darabját a The Verge is tesztelhette.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük