Megszűnik az új iPhone egyik sokat kritizált jellemzője?

Fotó: Apple

Az iPhone X megjelenésekor egy teljes képernyős dizájnt vártunk, amit részben meg is kaptunk. Ám ott volt amolyan szégyenfoltként az a bizonyos felső fekete sáv, a notch. Úgy tűnik, az Apple megunta az ezzel kapcsolatos cikizéseket, az ETNews új jelentése szerint ugyanis a következő generációs iPhone-ban már megszüntetik.

Ez egybevágna az Apple tavalyi nyilatkozatával, amikor is kijelentették: “a jövőképünk mindig is egy olyan iPhone létrehozása volt, amelynek előlapját teljesen beteríti egy kijelző”.

Teljes képernyős iPad Air koncepció
Fotó: Benjamin Geskin

kivitelezés kérdéses, egyelőre nem tisztázott, hogy a frontoldali kamera, a hangszóró és egyéb érzékelők hogy kerülnének beépítésre. Felmerült, hogy az OLED panelbe apró lyukakat vágnának, de állítólag szóba került a kijelző BM (Black Matrix) területének felhasználása is.

Akármi is lesz, abban majdnem biztosak vagyunk, hogy idén szeptemberben is három új iPhone-t mutat be az Apple, de még a notch ott lesz a modelleken.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..