Az AirPods toronymagasságokban, a HomePod mélyrepülésben

Fotó: MacRumors

A Barclays elemzői az ázsiai Apple ellátási lánc részletes elemzésével elkészített legújabb jelentésük szerint az Apple egyik terméke idén még jobban teljesít eladási szempontból. Blayne Curtis és munkatársai szerint az AirPods hihetetlen népszerűsége töretlen és Ming-Chi Kuo korábbi, 26-28 milliós előrejelzése szerint szerintük 2018-ban az AirPods eladások 30 milliós egységre is felugranak. Ez a magas értékesítési szám annak ellenére biztosra vehető, hogy az Apple vezeték nélküli fülhallgatója sokáig hiánycikk volt és az Egyesült Államokban a most megrendelt eszközök is 12-13 nap alatt érnek oda a felhasználókhoz.

Az AirPods következő generációját idénre jósolják jobb vezeték nélküli chippel a Bluetooth-kapcsolatok kezelésére, “Hey Siri” funkcióval, új szenzorokkal és cseppállósággal (a teljes vízállóságot 2019-re jósolják).

Fotó: iMore

Az Apple másik újdonsága már kevésbé mondható népszerűnek. A HomePod 6-7 millió darabos kezdő gyártási számban készült, de nem világos, ebből eddig hányat értékesítettek. Talán a gyér eladási mutatók miatt döntött úgy az Apple, hogy egy alacsonyabb árkategóriás okoshangszórót is kiadnak. Legalábbis ezt pletykálják.
A Barclays kutatási jegyzékében szerepelnek az idei iPhone-ok is, az iPhone X nagyobb utódjáról, az iPhone X Plus-ról és egy olcsóbb, 6,1 colos, iPhone X-szerű LCD kijelzős készülékről írnak.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük