Az iOS 11.3 az iPhone 7 modelleknél is okozott problémát!

Fotó: BGR

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az iOS 11.3 kilőtte azon iPhone 8 modellek érintőképernyőjét, amelyek utángyártott kijelzővel rendelkeztek. Az Apple erre a hibára javításként kiadta az iOS 11.3.1 verziót.

Most újabb hibák bukkantak fel, ráadásul úgy, hogy arról egy belső Apple dokumentumon keresztül értesült a nagyérdemű. A 9to5Mac hozzájutott egy olyan útmutatóhoz, amelyet az Apple hivatalos szervizpartnereinek készítettek. Az AASP-kel megosztott dokumentum szerint egyes iPhone 7 és 7 Plus felhasználók mikrofonhibákat tapasztalhatnak az iOS 11.3 frissítése után.

 

Fotó: iMore

A mikrofon mellett az alsó hangszóróval is akadhatnak problémák, előfordulhat, hogy a kihangosítás opció hívás közben kiszürkül, de a dokumentum szerint tapasztalták azt is, hogy nincs hang a hangjegyzetek, valamint a készülékkel rögzített videók lejátszása során.

A leírás alapján garancián túli javítást vállal ezekre a készülékekre a vállalat, de az egyelőre nem tisztázott, hogy teljes készülékcseréről, vagy csak sima alkatrészcseréről lesz szó. Szerintünk inkább utóbbi.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük