A tokgyártók pontosan tudni vélik az iPhone SE 2 kinézetét

Fotó: 9to5Mac

Az iPhone SE második generációjáról lassan már több információt hallunk, mint a három(nak vélt) új OLED és LCD modellekről. Kezdetben hallottuk, hogy az eredeti dizájnban érkezik, csak jack csatlakozó nélkül, majd beszéltek üveg hátlapról és vezeték nélküli töltésről, valamint nagyobb kijelzőről.

Újabban az Olixar tokgyártó jelentkezett azzal, hogy pontosan tudni vélik az iPhone SE 2 kinézetét. Mindezt onnan tudják, hogy már megkapták a fólia gyártáshoz szükséges paramétereket. Ezek szerint pedig az iPhone SE második generációja iPhone X kinézetet kap, széltől szélig tartó kijelzővel, Home gomb nélkül és az iPhone X szégyenfoltjának nevezett notch-al.

A források állítása szerint az SE 2 szemből kisebb iPhone X-ként fog kinézni, ám oldalai megtartják az aktuális SE design egyenes alumínium széleivel és visszatükrözik az iPhone 5 hamisítatlan korszakát. Az eszköz becsült méretei 12,1 cm x 5,5 cm.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy idén valóban bemutatkozik az iPhone SE második generációja, már csak a bemutató ideje és a készülék kinézete kérdéses. Tehát minden.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük