Az Apple kijelzői a díjazottak között

Fotó: Cult of Mac

A Los Angelesben megrendezett Diplay Weeks keretén belül a 23. Display Industry Awards-on díjazták a legjobbakat és természetesen az Apple készülékei is rangos helyen végeztek. A díjátadón az iPhone X és az iPad Pro 2017 is elismerésben részesültek.

Az iPhone X a Display Applications of the Year, míg az iPad Pro 2017 a Displays of the Year, a legjobb technológiával és funkcionalitással bíró kijelző díját nyerte el. Az elismert szakmai zsűri indoklást is fűzött a díjak mellé.

“Az iPhone X az Apple iPhone termékcsalád első olyan terméke, amely eleget tesz egy olyan intelligens okostelefon elképzelésnek, amely sem fizikai elemeket, sem billentyűzetet, sem pedig dedikált funkciógombokat nem tartalmaz. Azáltal, hogy az iPhone X-ről lekerült a fizikai gomb, a kijelző vált minden interakció elsődleges elemévé, amely lehetővé teszi az iPhone előlapjának teljes kitöltését.”

Ezután hosszan sorolták az Apple oldalán is szereplő technológiai jellemzőket, amelyek természetesen együtt járultak hozzá egy díjnyertes kijelzőhöz.

“Az Apple legújabb iPad Pró kijelzője a vállalat innovatív ProMotion technológiájával tovább fokozza a vizuális teljesítményt.” – kezdik az értékelő magyarázatot, majd egy sor adat következik, amelyek – ahogy az iPhone X esetében is – mind kellettek egy tökéletes kijelző megalkotásához.

A díjazott készülékeknek a 2017-es naptári évben már megvásárolható terméknek kellett lenniük, tehát bemutatott, de még tavaly nem elérhető eszközök nem voltak értékelhetőek.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..