Ilyen a napelemes iPhone!

Fotó: Caviar

Az iPhone X-et senkinek nem kell bemutatni. Azt is megszoktuk, hogy az Apple újdonságai általában kapnak egy kis plasztikát és új ruhában kerülnek piacra valamilyen harmadik fél által. Ezt természetesen a tizedik évfordulós iPhone esetében sem lehetett elkerülni és az oroszok jóvoltából megismerhettük az iPhone X Tesla modellt.

A Caviar által tavaly novemberben bejelentett készülék különlegessége egy napelemes hátlapban rejlik, amely nem csak mutatós, de egyben ütésálló is. A tokba épített napelem a telefon beépített akkumulátorát tölti.

Fotó: Caviar

A tokot nem külön árulják, hanem az iPhone X-el együtt, így elég borsos az ára, a 64 GB-os verziót 4555 (kb. 1,2 millió forint), a 256 GB-os verziót 4805 dollárnak megfelelő összegért árulják. Ám még ennek ellenére is olyan kelendő, hogy az eredetileg 99 darabosra tervezett széria helyett 999 darab egyedileg számozott példányt gyártanak belőle.

Fotó: Caviar

A Tesla elnevezést Elon Musk tiszteletére választották, ezért nem meglepő, hogy az első legyártott tokot neki szánták, belegravírozva az űrbe kilőtt Tesla egyik áramköri lapjára írt, azóta híressé vált mottót: “Made on Earth by Humans”.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük