Paródia született az iOS 12 bizonyos új funkcióiból

YouTube/Team Coco

Rengeteg időt töltünk a telefonjaink nyomkodásával, új keletű szenvedélybetegségként beszélnek erről a jelenségről. Ezt az Apple is komolyan veszi és az iOS 12-be belevett néhány, “leszokást” támogató funkciót is.

A túlzott iPhone használat megfékezéséhez egyrészt a készülékünk mérni fogja az iPhone használatát a Screentime segítségével és lehetővé teszi a szülők számára gyermekeik alkalmazásokban eltöltött idejének korlátozását. A Ne zavarjanak funkció újdonsága is támogatja az Apple kezdeményezését, alvásidő alatt a zárolt képernyőn némíthatóvá válnak az értesítések, így ha éjjel rá is pillantunk a telefonra, csak egy fekete kijelzőt látunk, amin mindössze az idő kerül kijelzésre.

Az Apple kezdeményezése azonban nem mindenki tetszését nyerte el, köztük van Conan O’Brien is, aki ki is parodizálta a vállalat ezen célkitűzését.
O’Brien javaslata szerint az Apple a telefon kijelző nézegetésének lecsökkentésére olyan új iPhone-t dobjon piacra, amelynek egyáltalán nincs képernyője.

Az Apple elképzelése egyébként nem rossz, de azt ne feledjük, hogy a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően lettünk leginkább függők.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..