A Samsung kiadja 5 kamerás okostelefonját?

Fotó: Daily Express

Nem olyan régen számoltunk be arról, hogy az LG új okostelefonja várhatóan összesen 5 kamerát fog kapni, hátul hármat, elöl kettőt. Az LG V40 előlapi kamerái a notch-ban helyezkednek majd el, az arcfelismerésben játszanak szerepet (a tökéletes szelfikészítés mellett), a hátlapiak közül kettőről tudni, az LG nagy látószögű objektívet és hagyományos lencse-konfigurációt tervez, ám a harmadik érzékelő szerepe egyelőre nem ismert.

Az LG új készülékével kapcsolatos pletykákra megérkezett a Samsung válasza is, a  pletykák arról szólnak, hogy a vállalat hamarosan kiadja saját 5 kamerás okostelefonját.
A hírek szerint a Samsung a Galaxy S10 szériával méltóképpen szeretné megünnepelni a termékvonal tizedik születésnapját, ezért rögtön három különböző S10 változatot adnak ki. Ez a szám sem ismeretlen, az Apple tavaly három új iPhone modellt mutatott be és az eddigiek szerint ez az idén sem lesz másképp.

Egy Samsung Galaxy S10 koncepció
Fotó: PhoneWorld

A Samsung műhelyében egyrészt készül egy Beyond 0 kódnév alatt futó 5,8 colos Galaxy S10. A készülék hátoldalára kettős kamerarendszert és egy, az eszköz oldalán elhelyezett ujjlenyomatleolvasót terveznek.
A 6,1 hüvelykes (Beyond 1) modell hátoldalán három kamerát, elöl pedig egy szelfikamerát vonultat fel és a hírek szerint az ujjlenyomatleolvasó az üveg alá kerül beépítésre.
A Beyond 2 kódnevű modell lesz az adu ász, a 6,44 hüvelykes Galaxy S10+ kijelzőbe integrált ujjlenyomatleolvasóval, hármas hátoldali kamerarendszerrel, valamint kettős szelfikamerával érkezhet.

Az új S10 modelleket valószínűleg 2019. január-február környékén ismerhetjük meg.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük