A Samsung még idén kiadja az első összehajtható készülékét?

Már egy ideje mennek a találgatások, hogy vajon melyik vállalat adja ki az első összehajtható mobilt és az eddigiek szerint a Samsung áll nyerésre. A vállalat mobilos divíziójának igazgatója, DJ Koh szerint még idén ki is adhatják az újdonságot.

Koh elárulta, hogy a fejlesztés nagyjából lezárult, ám a folyamat meglehetősen bonyolult volt. Megerősítette, hogy a készüléket akár összehajtott állapotban is használhatjuk, de azt egyelőre nem tudni, hogy a képernyő egésze, vagy csak egy része jeleníti meg az információkat.

“A legtöbb funkció összehajtott állapotban is használható, ám ha például böngészni szeretnénk, akkor ki kell hajtani.”

Azt azonban külön hangsúlyozta, hogy a mobil használata kihajtott állapotban teljesen más lesz, mint egy tablet esetében.

“Ha kihajtott állapotban tablethez hasonló a felhasználói élmény, miért vennék meg az emberek?” – tette fel a kérdést a vezető.

A forradalmi újdonság a Samsung fejlesztői konferenciáján mutatkozhat be november 7-8 között és akár kereskedelmi forgalomba is kerülhet még az év vége előtt, így a karácsonyfa alatt már egy összehajtható Samsung modell is várakozhat.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük