Helló iPhone Xs és Xs Max!

Igen! Max! Az Apple bemutatta az új iPhone modelleket, elsőként az iPhone Xs és Xs Max-ról hullott le a lepel.

A korábbiaknál sokkal ellenállóbb üveg borítást kapó iPhone Xs végre megkapta a hőn áhított IP68 vízállóságot. Az új aranyszínű bevonat atomi szintű eljárással készült, a rozsdamentes nemesacél szegélyek pedig igazán nemesi megjelenést eredményeznek.

Az 5,8 colos OLED kijelzőn a színek 60%-al erőteljesebbek, mint az iPhone X-en. Páratlan színpontosságot, valós fekete árnyalatokat és HDR-minőséget kínál.

Az iPhone Xs nagyobb testvére az iPhone Xs Max nevet kapta, amellyel rendesen megleptek mindenkit. A 6,5 colos Super Retina kijelző az eddigi legnagyobb megjelenítő, amit egy iPhone-ba tettek.

A teljes kijelzős Xs modellekben megmaradt a 3D Touch érzékelés és a korábban sokat kritizált notch is. A FaceID az eddiginél gyorsabb lett az új algoritmusoknak köszönhetően, egy pillan­tással feloldhatjuk iPhone-unkat és többek között bejelentkezhetünk az appokba vagy a fiókjainkba.

A “világ legnépszerűbb kamerája” még nagyszerűbb lett, az iPhone Xs gyorsabb szenzorral megspékelt 7MP-es előlapi kamerát kapott.

A HDR mód fejlődött, az árnyékok részletesebbek, a Portré mód jobb.

A videófelvétel is javult, kétszer gyorsabb szenzor segítségével főleg sötétben vesszük észre a változást. Sztereó hang felvételére is lehetőségünk nyílik.

Az új iPhone-okban helyet kapott az A12 Bionic processzor 7nm chip technológiával.

Az új processzor kialakításánál a hatékonyabb és élvezetesebb AR kezelést tartották szem előtt, ez meg is valósult.

A 6 magos CPU 15%-kal gyorsabb és 40%-kal kevesebb energiát használ, míg a 4 magos GPU 50%-kal gyorsabb. A chipben egy 8 magos neurális motor is helyet kapott, ezt a vállalat a gépi tanulásra használja.
Az új iPhone Xs modellek már 512GB-os verzióban is elérhetőek lesznek, amelyhez tartozik egy új kontroller is, hogy kezelhetőbb legyen a nagyobb tárhely. Az iPhone Xs és Xs Max 64 és 256GB tárhellyel is megvásárolhatók.

Az akkumulátor élettartam az Xs esetében 30, az Xs Max esetében 90 perccel jobb, mint az X-ben.

A korábban pletykált dual SIM tulajdonképpen megvalósult, egyszerre két SIM-kártyával is használható: egy nano-SIM-kártya és egy eSIM-el. A két fizikális SIM lehetőség Kínában lesz elérhető.

Az iPhone Xs 3 színvariánsban érkezett: arany, szürke és space grey.

Az iPhone Xs és Xs Max szeptember 14-től rendelhetők elő és hazánkban szeptember 28-tól vásárolhatók meg (máshol már szeptember 21-től).

És hogy alakul az árazás?
Az iPhone Xs 999 dollártól indul, a hazai árak tekintetében a 64GB-os változatért 399.990, a 256GB-os modellért 459.990, az 512GB-os variánsért pedig 537.990 Ft-ot kell perkálnunk.

Az iPhone Xs Max 1099 dollártól indul, itthon a 64GB-os modell 439.990 Ft, a 256GB-os variáns 499.990 Ft, míg az 512GB-os változat 577.990 Ft-ba kerül.

 


1 comment

  1. Pingback: Helló iPhone Xs és Xs Max! – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük