Kuo tudja, melyik Apple újdonság lesz a legkelendőbb. Nem valószínű, hogy erre szavaztál volna

Fotó: Mashable

Még csak most kezdődtek meg az előrendelések, Ming-Chi Kuo viszont már tudni véli, melyik Apple újdonságok lesznek a legkelendőbbek. Kuo szerint nem minden termék teljesíti majd az elvártakat. 

Ahogyan a bemutatót követő véleményekből kiderült, az iPhone Xs iránti érdeklődés a vártnál alacsonyabb, a felhasználók inkább az iPhone Xs Max és a később érkező iPhone Xr felé kacsingatnak. Az elemző előrejelzései szerint az iPhone Xs a 2018-as kiszállítások mindössze 10-15%-át teszi majd ki.

Fotó: CNBC

Az iPhone Xs Max ezzel szemben  már 25-30%-át, míg az iPhone Xr a szállítások 50-60 százalékát fogja kitenni Kuo szerint annak ellenére is, hogy csak október közepére várható. Az elemző szerint a népszerűség egyértelműen a Dual SIM támogatásnak és a másik két modellhez képest kapott kedvező árnak köszönhető.

Fotó: MacRumors

Kuo szerint a legnépszerűbb Apple újdonság az Apple Watch Series 4 lesz. Az elemző szerint idén 18 millió okosórát fognak értékesíteni, amelyből legalább 50-55%-a lesz az új Series 4 modell.

Ezt mind az új külsőnek, a szuper szenzoroknak és a többi újdonságnak köszönhető. Ezek közül sajnos egyelőre az EKG nem minden országban lesz elérhető. 


1 comment

  1. Pingback: Kuo tudja, melyik Apple újdonság lesz a legkelendőbb. Nem valószínű, hogy erre szavaztál volna – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük