Az iPhone Xs nem mozgatja meg a felhasználók fantáziáját

Az iPhone Xs és iPhone Xs Max
Fotó: CNBC

Szeptember 28-tól hazánkban is kaphatóak lesznek az Apple új nagyágyúi, az iPhone Xs és Xs Max modellek. Az ismert Apple elemző, Ming-Chi Kuo korábban már jósolt az új termékekkel kapcsolatban, ezt az elemzést újra elővette, kicsit más számokkal spekulálva.

Továbbra is fenntartja, hogy az Apple az idei készülékekkel tarolni fog és az eladási számok a vállalat elképzeléseit jócskán felülmúlják majd. Korábbi elemzésében az új okostelefonok közül az iPhone Xr került kiemelésre (most is úgy gondolja, hogy ez a modell lesz az igazi győztes), most azonban az iPhone Xs nagyobbik tagját, az iPhone Xs Max-ot is elővette.

Fotó: CNET

Korábban ugyan nem mentek olyan jól a Plus modellek, az új Max azonban meglepő módon rendkívül népszerű. Az eladások korai szakaszában jelenleg ugyanis több fogy a “tepsifonból”, mint sima Xs-ből, ami azért nem jellemző, tekintve, hogy a 6,5 colos méret nem éppen zsebbe való készüléket jelent.
A legnépszerűbb a 256GB tárhely változat, valamint az arany és az asztroszürke színek.

Kuo az Apple Watch 4-et is elővette, korábbi elemzése szerint az új generációs Apple óra rendkívül népszerű lesz, ezt továbbra is így gondolja. A hatalmas érdeklődés azonban egy kis készlethiányt szült, az igényeket egyedül nem tudja kielégíteni az összeszerelést jelenleg egyedül végző Quanta. Novemberben beszáll a Compal is, így valószínűleg a karácsonyi hajrára behozzák a lemaradást.


1 comment

  1. Pingback: Az iPhone Xs nem mozgatja meg a felhasználók fantáziáját – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük