Extra vékony lesz az új iPad Pro?

Fotó: Digital Trends

Egy ideje már folynak a találgatások, milyen lesz az Apple új tablete. Sokan még idén (október-november) számítanak a bemutatóra, de pontosat erről egyelőre nem tudunk. Ahogy a tabletről magáról sem, csak a spekulációkat ismerjük.

Újabban az a hír kelt szárnyra, hogy az új iPad Pro csupán 5,9 mm vastag lesz (a jelenlegi 10,5 hüvelykes iPad Pro 6,1 mm). A méretről szóló információkat a Twitteren osztotta meg az a CoinCoin, akinek annak idején meglehetősen pontos információi voltak az iPhone Xs és Xr modellekről azok bevezetése előtt.

Ezt a méretezést támasztja alá Slashleaks becslése is, szerinte az új iPad Pro 5,86 mm vastag lesz.
A Slashleaks által megosztott iPad Pro méretezések alapján a kisebb iPad Pro 7 hüvelyk széles (178,52 mm) és 9,7 hüvelyk magas (247,64 mm), míg a nagyobb modell 8,5 hüvelyk széles (215 mm) és 11 hüvelyk magas (280,66 mm) lesz.


A japán MacOtakara oldalán hasonló becslésekkel találkozhatunk, ott a kisebb iPad Pro-t 247,5 mm magas, 178,7 mm széles és 6 mm vastagságúnak, míg a nagyobb modellt 280 mm magas, 215 mm széles és 6,4 mm vastagnak ábrázolják.

A legtöbb pletykában megegyezik, hogy az új iPad Pro vékonyabb kávát és TrueDepth kamerarendszert kap, a Home gomb és a jack csatlakozó pedig eltűnik.

 


1 comment

  1. Pingback: Extra vékony lesz az új iPad Pro? – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük