Az Apple új iPad Pro modellt mutatott be!

Október 30-i eseményén az Apple több új készüléket is bemutatott: MacBook Air, Mac mini és az új iPad Pro modellt.

Az Apple új tablete 2 méretben mutatkozott be: 11 és 12,9 colos verziókban.

A korábbi előrejelzéseknek megfelelően teljes képernyős megjelenítést kaptunk. A valaha volt legvékonyabb iPad, alig fél kilót nyom.

Meglátni, megérinteni és megszeretni.
Az új Liquid Retina képernyő betölti az egész előlapot. Az iparág legvalósághűbb színeivel minden gyönyörűen mutat és a ProMotion technológiától akadásmentesen működik.

A világ legbiztonságosabb arcazonosítóját kapta, a Face ID fekvő, valamint álló módban is stabilan és pillanatok alatt felold.

Az Apple ígérete szerint az új iPad Pro gyorsabb a legtöbb PC-laptopnál, mindez az A12X Bionic chipnek köszönhető, amely a legintelli­gensebb és leghaté­konyabb, melyet valaha készí­tettek. Neural Engine motorja másod­percenként akár ötbillió műveletet végez és a gépi tanulást is lehetővé teszi.

A hatalmas teljesítmény és a multitasking kézen fogva járnak.

12 mega­pixeles hátlapi kamerája lenyűgöző fotókat eredményez, de 4K-s videókat is felvehetünk, doku­men­tumokat szkennel­hetünk és a kiterjesztett való­ságban is elmélyülhetünk. A TrueDepth kamerával FaceTime-ozhatunk vagy tökéletes Portré módú szelfiket, Animojikat és Memojikat készíthetünk.

Az új iPad Pro mellé új Apple Pencil is jár. Az Apple Pencil mostantól reagál az érintésünkre, dupla koppintással például funkciót válthatunk. Az új toll mágnesesen párosítható és tölthető.

Az Apple ígérete szerint az akkumulátor akár 10 órán át bírja, de természetesen már tudjuk, hogy ez az igénybevételtől függ.

Az új iPad Pro november 7-től kapható, a 11 hüvelykes modell induló ára 309 990 Ft, a 12,9 colos modellé 379 990 Ft.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük