A Messengerben is törölhetjük üzenetünket a másik fél fiókjából és már sötét módban is használhatjuk!

Search Engine Journal

Hamarosan érkezik a Facebook Messenger alkalmazásba az Unsend funkció, mellyel az elküldött üzeneteket egy bizonyos időkorlátig törölhetjük a címzett oldalán is.
Az időkorlát az eredeti ígéretek szerint sajnos elég rövid, ugyanis csak 10 percünk van visszavonni az üzenetet, de az esetek többségében úgyis az elküldés percében már leesik, ha hülyeséget csináltunk.

A funkciót még tavaly november elején jelentette be a Facebook fejlesztő csapata, azóta Bolíviában, Kolumbiában, valamint Litvániában és Lengyelországban már elérhető, ígéretük szerint hamarosan a többi ország felhasználói számára is használható lesz.
Egy Reddit felhasználó felfedezése szerint azonban nem csak 10 perces időkorlát lesz, hanem akár hosszabb idő után is törölhetjük az üzeneteket.

Reddit/saras112

A törlés nem tudni, mikor lesz elérhető, de egy másik újdonság már szerepel a frissítések listáján: az üzenetküldő alkalmazás már sötét módban is használható.
A Sötét mód a Messenger személyes profilunkban állítható be.

Mivel még nem mindenkinél érhető el, bekapcsolásakor figyelmeztet, hogy akadhatnak hiányosságok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..