Tesztelés alatt az iOS 12.2 hatodik bétája

Alig egy héttel az iOS 12.2 ötödik bétájának kiadását követően az Apple elérhetővé tette az iOS 12.2 hatodik béta verzióját is. Az iOS új béta szoftvere mellett a watchOS 5.2, a tvOS 12.2 és a macOS Mojave 10.14.4 hatodik bétái is elérhetőek.

Egyik verzió sem tartalmaz újdonságot, leginkább teljesítmény- és hibajavításokkal érkeztek.

Az iOS 12.2 második béta verziójával korábban kaptunk négy új Animoji karaktert, így a szoftver megjelenésekor már zsiráfot, cápát, vaddisznót és baglyot is használhatunk.

Az iOS 12.2 beta 3-ban újdonságként szerepelt a csoportos FaceTime ismételt engedélyezése, a Vezérlőközpont Apple TV Remote widgete új dizájnt, ahogyan a Wallet alkalmazás is frissített felhasználói felületet kapott. A News alkalmazásban új Apple News logó jelent meg, valamint a zárolt képernyőn javításra került az akkumulátor százalékos kijelzésének hibája.

A negyedik béta esetén új ikont kapott a Vezérlőközpontban és az AirPlay 2 felületen az Apple TV remote, valamint az Apple TV már új hangerőszabályzókkal is büszkélkedhet, ezeken kívül az Apple TV remote megnyitásakor a Vezérlőközpontban új animációval is találkozhatunk.


1 comment

  1. Pingback: Tesztelés alatt az iOS 12.2 hatodik bétája – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük