Így válassz tökéletes méretet a Nike cipőkből!

A kiterjesztett valósággal rendkívül hatékonyan oldhatunk meg hétköznapi problémákat úgy, hogy közben élvezzük is a folyamatot.
Az AR-képes iPhone modelljeink segítségével valóságos tárgyakat mérhetünk meg, megnézhetjük például, hogy mutatnának az új bútorok a lakásunkban, vagy bonyolultabb helyeken is eligazodhatunk vele anélkül, hogy a térképet böngésznénk. Mindezek mellett a játék élmény is sokkal kiterjedtebb.

Fotó: eTeknix

Számtalan alkalmazás született már az AR-képes iPhone-jainkra, a legújabb ezek közül a júliusban startoló Nike Fit funkció, amely az AR közreműködésével segít a tökéletes cipőméretet megtalálni, így online is a legnagyobb biztonsággal rendelhetünk anélkül, hogy a mérettáblázatot böngésznénk.

A folyamat egyszerű, a lábaidat csupán be kell szkennelned a készülékeddel és az app mindkét láb teljes alakjának mérésével megmutatja, milyen méretű Nike cipőt kell választanunk az adott modellből.

Az alkalmazás 13 adatpontot gyűjt össze a láb morfológiájának feltérképezésében másodpercek alatt, amelyet a NikePlus tagok profiljában tárol is, hogy a későbbi vásárlások során ne kelljen újra mérni.

A Nike Fit a kiskereskedelmi üzletekben is megpróbál egy speciálisan kifejlesztett Nike Fit szőnyeget használni a méret megállapításához. A Nike végső célja az, hogy teljesen személyre szabja a termékeit, ehhez pedig az AR tökéletes társa lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük