Androidra cseréli iPhone készülékét a felhasználók jelentős része

Az okostelefon gyártók piacán óriási versengés folyik, amely leginkább az Apple és a Samsung csatározását jelenti. Folyamatos újításokkal igyekeznek felhasználóikat megtartani és újakat szerezni, ez viszont nem mindig sikerül. Vannak sikeresebb időszakok és bizony akadnak döcögősebb szakaszok is. 
Úgy néz ki, az Apple jelenleg utóbbiban van, egy felmérés szerint ugyanis minden negyedik iPhone felhasználó cseréli le készülékét valamilyen Android mobilra.

A BankMyCell által tapasztaltak szerint az iOS felhasználók egyre kevésbé lojálisak az Apple-hez, 2011-ben 92, idén már csak 73 százalékuk hű az almás vállalathoz.

Az eredményeket hozó felmérésükben 38 000 olyan felhasználót kérdeztek, akik becserélték vagy frissítették készülékeiket. A megkérdezettek között az iPhone X-tulajdonosok 26 százaléka váltott Androidra, 18,1 százalékuk az aktuális Galaxy S vagy Galaxy Note készülékek valamelyikét választotta. 

A felmérésből kiderült, hogy a készüléket váltók csak 7,7 százaléka választotta a Samsung eszközét iPhone helyett.

Az összesítés alapján arra jutottak, hogy 2011 óta nem váltott ennyi iPhone felhasználó Androidra. Igyekeznie kellene az Apple-nek, hogy lenyűgözzék felhasználóikat, ez azonban a legfrissebb hírek szerint az új kamerákkal nem fog összejönni.

1 comment

  1. Pingback: Androidra cseréli iPhone készülékét a felhasználók jelentős része – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük