Még sokat kell várnunk az Apple hajlítható eszközeire

Volt róla szó, hogy hamarosan elérhetőek lesznek az Apple kínálatában is a hajlítható eszközök, de az iPhone és az iPad egyelőre úgy néz ki, messze van a hajtogatástól. A technológia ugyanis még nem forrta ki magát teljesen és habár más gyártók esetében voltak próbálkozások, mindig valami hiba miatt elnapolták a végleges változatok megjelenését, ahogyan a Huawei Mate X és a Samsung Galaxy Fold esetében is láthattuk.

Az IHS Market neve alatt tevékenykedő Jeff Lin korábban azt írta, 2020-ban érkeznek a hajlítható iPadek, ám a UBS Bank friss befektetői tájékoztatója már egészen mást állít. Utóbbiak szerint előfordulhat ugyan, hogy az Apple 2020-ra valamilyen technológiai megoldással előáll, de azt biztonsággal csak 2021-re tudják egy eszközbe áttenni. Azzal ugyanakkor a UBS Bank is egyetértett, hogy nem az iPhone, hanem az iPad modellek kapják meg elsőként a hajlíthatóságot.

A UBS ennek kapcsán egy közvéleménykutatást is végzett a felhasználók körében, melyből egyértelműen látszik, hogy nagyon várják a hajlíthatóság érkezését és ezért 400-500 dollár közötti többlet költséget lennének hajlandóak fizetni. Utóbbi kérdés esetén az Apple felhasználók átlagban kicsit magasabb összegeket is elfogadnának pluszként, valószínűleg még így is kevesebbet, mint amennyivel valóban többe kerül majd a hajlítható iPad vagy iPhone.


1 comment

  1. Pingback: Még sokat kell várnunk az Apple hajlítható eszközeire – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük