Ezek lennének a végleges iPhone nevek és kameraelrendezések?

Már egy ideje folynak a pletykák az idei iPhone modellekkel kapcsolatban. Legtöbbször eddig a kameráról hallhattunk, még pedig azt, hogy az idei készülékek tripla kamerával érkeznek négyszögletes elrendezésben. A hír és a kiszivárgott képek, elképzelések nem igazán nyerték el az iOS felhasználók tetszését, így még reménykednek abban, hogy az Apple nem ad ki ilyen borzalmat a kezei közül.

Az utóbbi időkben egyre többet hallani az iPhoneok nevéről is, többek között feltűnt a Pro elnevezés lehetősége is.
Egy friss szivárogtatás most mindkét területet egybefoglalja és előrevetíti, mire számítsunk a szeptemberi keynoteon.
A lenti képen a kiegészítőkkel foglalkozó, ESR elnevezésű cég készletlistáját láthatjuk, amelyen szerepelnek az idén bemutatásra váró iPhone modellek.

A lista alapján az iPhone XR utódja lesz az alapmodell iPhone 11 névvel, míg a két nagyobb modell, az XS utódok már iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max elnevezéssel futnának idén.
Az eddigi hírek szerint mindhárom idei készülék négyszögletes kameraszigetet kap, ám az XR utód egyel kevesebb kamerával, mind a másik két modell.

Természetesen a bemutatóig kezeljünk minden, az új modellekkel kapcsolatos hírt fenntartásokkal, hiszen az Apple előfordult, hogy okozott nekünk meglepetéseket.

1 comment

  1. Pingback: Ezek lennének a végleges iPhone nevek és kameraelrendezések? – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük