Az Apple jövőre olyan dolgot tesz, amire 27 éve nem volt példa?

A Las Vegas-ban tartott CES szakkiállítás az év egyik legnagyobb technológia eseménye, számos újdonság ott kerül először bemutatásra. Ez az a hely, ahol az Apple standját sosem látni, a vállalat ugyanis imád egyedi lenni és ebbe egy tömegrendezvény nem fér bele. Az Apple saját rendezvényeinek keretein belül mutatja be új termékeit, amely események sokszor nagyobb visszhangot keltenek, mint a CES bármelyik bemutatója.

A cupertinói cég 1992-ben vett részt utoljára a szakkiállításon, amelyen a Newton elnevezésű digitális asszisztenst mutatták be. A projekt bukása vezetett végül ahhoz, hogy Steve Jobs a távollétükkel tüntetett hosszú évekig.

A tavalyi CES helyszíne mellett óriásplakáton trollkodtak

Slashgear értesülései szerint azonban a vállalat megtöri a 27 éve tartó különcködését. Természetesen nem valamilyen új eszközét mutatja be a kiállításon, hanem egy kerekasztal-beszélgetésen vesz részt más nagyvállalatokkal együtt. A Facebook, a Procter & Gamble, valamint az FTC (az Egyesült Államok szövetségi kereskedelmi bizottsága) képviselői mellett az Apple is jelen lesz a felhasználók adatvédelmével kapcsolatos eszmecserén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük