Ez lesz az Apple 2013-as menetrendje

fiOS 7, Apple iTV HD TV, iPad 5, mini Retina iPad 2, iPhone 5S és Retina MacBook Air!

Pontos menetrend? Ne bízzunk benne, hisz minden nagy cég szereti a morzsákat elszórni az éhes hangyák előtt, tehát ebben a cikkben is lehet olyan hírmorzsa, ami végül mégsem jelenik majd meg.

Pontos dátumok nincsenek, csak megközelítőleges időpontok, de a tervezet szép és hangzatos az Appletől.

A régóta emlegetett Apple iTV is bevezetésre kerül, méghozzá természetesen a trendnek megfelelő HD felbontásban.

Már márciusban tervezi az Apple az iPad Retina minit bemutatni, (nem megjelentetni!) ami meglehetősen közel van a most megjelenő iPad mini piacra kerüléséhez. Csak ezek a hírek nehogy ne kedvezzenek a mostani eladásoknak. Szintén március tájékán szeretné a Apple bejelenteni a “fekete dobozt” azaz az Apple iTV-t, rádióval és iTunes alkalmazással.

2013. júniusában megrendezésre kerülő WWDC-n szeretné megmutatni a nagyközönségnek az iOS 7 és az új Mac OS X kinézetét. Bejelentésre kerülnének a Macbook Air retina kijelzős változata is.

i

Szeptemberre elérkezünk az új iPhone bejelentéséhez, ezennel nem iPhone 6 lesz, hanem a szokásnak mondható “S” betűt kapja csak meg, így lesz egy csavarral iPhone 5S! A dizájn ugyanaz marad, csupán nagyon apró módosítások lehetnek, ugyanúgy mint a 4 és a 4S-es almák esetében. Emellett erre az időpontra tervezi megjelentetni a Retina iPad minit kicsit több erővel a burkolat alatt. Ami még ilyenkorra tehető a nagy iPad 5 jövetele az iPhone 5 és az iPad mini kinézetét ötvözve.

5s

2013. november tájékán valószínű, hogy az Apple bemutatja az addigra tökéletessé valósult masinájukat az Apple iTV HD-t. 42-55 inch között fog megállni a képernyők nagysága, az ár kb. 1500 és 2000 dollár között fog mozogni, bár ez még nagyon kétséges!

itv

A lényeg, ha ez a menetrend megalapozott lehet, akkor ténylegesen a rajongókat képes lesz kiszolgálni az Apple. Talán ami a legjobb lehet nemcsak a felhasználóknak, hanem magának a cégnek is, ha karácsony környékére tervezné a szállításokat az Apple a TV-vel kapcsolatban.

Mint írtuk a menetrend szép, és egyenletes lehet, csak be is jöjjenek a találgatások 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük