Az új iOS 10 funkció érthetően közli velünk a hívó fél nevét! Mutatjuk, hogyan aktiváld!

incoming-call

Az iOS 10 megjelenése óta kapott hideget és meleget egyaránt. Hiába találták könnyen feltörhetőnek, kiderült, hogy stabilabb, mint az Android vadonatúj rendszere. Amellett, hogy Bluetooth és egyedi jelzőhang beállítási hibái vannak, a rendszer sok új és hasznos funkciót is tartogat számunkra, amelyekről sokan még csak nem is tudnak. Az egyik ilyen, hogy az iOS 10 egyértelműen közli velünk a hívó fél kilétét, magyarul elmondja, ki hív minket éppen. A Hívások bejelentése funkció kimondottan hasznos vezetés közben, vagy ha olyan helyzetben vagyunk, amikor nem tudjuk azonnal megnézni, ki keres bennünket. Az opció alapértelmezetten Sohára van állítva , aktiválása a következőképpen lehetséges:

  1. Nyisd meg a Beállítások > Telefon lehetőséget.
  2. Katt a Hívások bejelentése opcióra.
    ios-10-hivasok-bejelentese
  3. Itt találkozhatsz négy választási lehetőséggel: Mindig (értelemszerűen minden esetben közölje a hívó fél nevét vagy számát), Fejhallgató és autó (ha Bluetooth-on keresztül csatlakoztatjuk vagy vezetékes fejhallgatót használunk, valamint ha Bluetooth-tal rendelkező autó van csatlakoztatva), Csak fejhallgató (amikor fejhallgatót csatlakoztattunk), Soha (kikapcsolva).
    ios-10-hivasok-bejelentese-lehetosegek
  4. Válaszd ki a számodra legjobb opciót.

Mostantól, ha bejövő hívásod van, a készüléked közli a hívó fél kilétét. Ha a mentett kontaktok mellé hangulatjeleket is használsz, a funkció ezeket is közli, például “Szerelmem két szív”. oldhearts-ios

Annak ellenére, hogy sokak negatívan nyilatkoznak az Apple új rendszeréről, az iOS 10 gyorsan terjed a felhasználók körében.

4 comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük